Xaus fitxa pel Ten Kate Honda


  • Comparteix:

Rubèn Xaus, en el moment de la signatura

Rubèn Xaus, en el moment de la signatura

El pilot santcugatenc de Superbikes, Rubèn Xaus, correrà la pròxima temporada amb l'equip Hannspree Ten Kate Honda. L'escuderia holandesa ha confiat en l'experiència de Xaus, que tindrà com a company d'equip l'anglès Jonathan Rea, quart al Mundial 2010.

El pilot santcugatenc arriba al Ten Kate Honda després d'una temporada discreta a BMW Motorrad Motorsport, amb qui ha acabat 15è al Mundial. Tot i això, la llarga experiència de Xaus a la categoria li ha valgut per fitxar per l'equip holandès Hannspree Ten Kate Honda. 11 victòries i 35 podis avalen la veterania de Xaus a Superbikes, que està a només una cursa d'arribar a les 200.

La nova temporada arrenca el 27 de febrer al circuit australià de Phillip Island. Abans però, a finals de novembre, el santcugatenc tindrà l'oportunitat de realitzar els primers tests de pretemporada amb la seva nova moto, la Honda CBR1000RR.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.