Xaus i Roda, a Donington Park


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Rubén Xaus

Imatge d'arxiu de Rubén Xaus

El pilot santcugatenc de Superbikes, Rubén Xaus, disputa aquest cap de setmana la segona prova del Mundial al circuit anglès de Donington Park. El pilot d'Honda ocupa actualment la 13a posició després de la disputa de la primera prova ara fa un mes al circuit australià de Phillip Island. El mateix dia i al mateix circuit correran els dos pilots de Supersport de l'equip dirigit pel santcugatenc Guim Roda, el Kawasaki Motocard.com, que va aconseguir el segon i quart lloc a Austràlia.

Xaus, que aquesta temporada ha canviat Kawasaki per Honda, va aconseguir un 16è i un 10è lloc en la prova disputada a Phillip Island. A Donington Park, Xaus espera millorar uns resultats que l'han deixat en tretzena posició d'un Mundial de Superbikes que comanda el català Carles Checa.

En categoria Supersport hi correran Parkes i Salom, els dos pilots de l'equip del santcugatenc Guim Roda, el Kawasaki Motocard.com. Parkes va acabar segon a Donington i Salom, quart. Uns resultats esperançadors per a Guim Roda, que ha començat el Mundial en plena forma amb el seu equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.