Xaus continua 16è en el Mundial de Superbikes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Rubén Xaus amb Honda

Imatge d'arxiu de Rubén Xaus amb Honda

El pilot santcugatenc d'Honda, Rubén Xaus, aconsegueix un 18è lloc en la 5a prova del Mundial de Superbikes disputada aquest dilluns al circuit nordamericà de Salt Lake City. Amb aquest resultat el santcugatenc continua a la meitat de la classificació i la propera prova serà d'aquí a 15 dies al circuit de Misano Adriatico de San Marino.

La mala sort es va aliar amb el pilot santcugatenc de l'equip Honda Castrol que va patir una caiguda a la segona volta de la primera cursa de Salt Lake City. A la segona cursa, Xaus va finalitzar en una 18a posició amb la que tampoc va sumar cap punt. Amb aquests resultats Xaus es manté en 16a posició amb 31 punts.

El Mundial de Superbikes continua comandat per Carles Checa amb 195 punts. El proper gran premi serà d'aquí a dues setmanes al circuit de Misano Adriatico, a San Marino.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.