Guim Roda i el seu equip fan el salt a Superbikes


  • Comparteix:

Equip Provec Motocard

Equip Provec Motocard

El fins ara director de l'escuderia de Supersport Provec Motocard, Guim Roda, juntament amb la resta de companys de l'equip, passen a formar part de Kawasaki en la categoria de Superbikes. El subcampionat del món aconseguit amb el pilot David Salom, i la quarta plaça del seu company Brok Parks, han permès al santcugatenc fer el salt a Superbikes.

Els quatre santcugatencs de l'equip Provec Motocard passaran a competir la temporada vinent amb l'equip Kawasaki de Superbikes. Malgrat que encara falta la firma definitiva, Guim Roda explica que ja han començat a treballar.

Guim Roda

Les motos estan a la nau. Els contractes encara s'han d'enllestir. Hem de començar a preparar-ho tot per ser a Superbikes.




El bon paper fet aquesta temporada, en què han assolit la segona i la quarta plaça del mundial, els ha permès fer el salt tant al director de l'equip Provec Motocard, Guim Roda, com a la resta de santcugatencs i companys d'equip. Tots ells s'integraran a l'escuderia Kawasaki.

Guim Roda

Aprofitem l'staff tècnic que hi ha a Kawasaki. Els quatre santcugatencs anem tots cap allà per iniciar aquesta nova aventura.






Roda ha descartat la incorporació del pilot santcugatenc Ruben Xaus que actualment es troba sense equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.