El pilot Joan Lascorz, de l'equip que dirigeix el santcugatenc Guim Roda, hospitalitzat al Vall d'Hebrón


  • Comparteix:

Joan Lascorz/ Foto: www.competitio.cat

Joan Lascorz/ Foto: www.competitio.cat

El pilot Joan Lascorz de l'equip Kawasaki Racing Team, dirigit pel santcugatenc Guim Roda, està ingressat a l'Hospital Vall d'Hebrón a l'espera que es redueixi la inflamació que pateix a la zona vertebral després de l'accident d'aquest dilluns al circuit italià d'Ímola. Així ho explica l'últim comunicat mèdic emès per l'equip.

Lascorz va xocar contra una barrera quan anava a uns 200 quilòmetres per hora en una sessió de tests oficials del Mundial de Superbikes a Itàlia aquest dilluns. El pilot de Cunit va ser intervingut al país transalpí per corregir el desplaçament de la vèrtebra T6 que va provocar l'elongació de la seva espina dorsal. Després d'aquesta operació, Lascorz, de 27 anys, va ser traslladat a l'Hospital Vall d'Hebrón aquest dimecres a l'espera de la seva evolució. El proper comunicat mèdic serà d'aquí a 48 hores.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.