Kilian Jornet desvetlla els secrets de les curses de muntanya a Cugat.cat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Kilian Jornet

Imatge d'arxiu de Kilian Jornet

El campió del món d'esquí i curses de muntanya, el català Kilian Jornet, ha batut el rècord d'ascens i descens del Kilimanjaro amb un temps de set hores i quinze minuts. Uns dies abans, Jornet, d'arrels florestanes, va ser convidat pel Club Excursionista Independent de Catalunya en la presentació del seu documental 'Kilian's Quest'. Jornet explica les seves experiències en una entrevista al programa 'Vermells-i-negres' de Cugat tv. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Kilian Jornet és natural de Lleida però amb arrels florestanes. Abans de marxar cap a Àfrica per l'ascens al Kilimanjaro, Jornet va assistir al Casino de La Floresta, convidat pel Club Excursionista Independent de Catalunya, per la presentació d'un documental sobre les seves curses de muntanya, 'Kilian's Quest'.

Amb aquest rècord en l'ascens i el descens de la muntanya del Kilimanjaro, Jornet ha rebaixat en una hora i quinze minuts l'anterior rècord, en possessió de l'atleta de Tanzania, Simon Mtuy.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.