Per Nadal, futbol amb el SantCu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport dóna el tret de sortida al Campus de Nadal que tindrà lloc des d'aquest dijous i durant les vacances escolars. Més d'una quarantena de nens i nenes d'entre sis i 12 anys podran perfeccionar la tècnica individual a través de partits i jocs amb pilota.

L'entitat santcugatenca vol que els nens i nenes que participin en el seu campus tinguin unes vacances nadalenques plenes de futbol. És per això que organitza el Campus de Nadal del SantCu, que des d'avui i fins el 5 de gener tindrà lloc a les instal·lacions de la ZEM de Jaume Tubau. Entre les principals activitats del campus es poden trobar jocs esportius i tradicionals, concursos de punteria, penals, faltes, habilitat i partits. El director de comunicació del Sant Cugat Esport, Ferran Benet, explica que l'objectiu principal és que els nens gaudeixin jugant a futbol.

Ferran Benet

El Campus serà com sempre. Pretenem que els nens s'ho passin bé i tinguin activitats durant les vacances compatibles amb la feina dels pares.



El campus està organitzat en dos torns, el primer des d'aquest dijous i fins el 31 de desembre, i el segon des del 3 al 5 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.