El futbol i l'handbol, protagonistes del Nadal dels més petits


  • Comparteix:

Prop de 65 nens i nenes han participat dels campus de Nadal organitzats per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'Handbol Sant Cugat. En horari de matí, els participants han gaudit d'esports com el futbol i l'handbol combinat amb d'altres activitats lúdiques. Els campus del Sant Cugat Esport i les Escoles Esportives de Nadal continuen en marxa durant tota la setmana.

El Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix ha estat l'escenari del campus de l'Handbol Sant Cugat. L'objectiu d'aquest campus ha estat perfeccionar l'aprenentatge de l'handbol i preparar els nens i nenes pel pas del mini handbol a l'handbol gran. Els grups s'han dividit en dos. Andrea de la Torre i Marta Zurriaga han dirigit els alevins, mentre Bernat Tous s'ha encarregat dels infantils. Segons el director esportiu de l'Handbol Sant Cugat, Eduard Busquets, s'ha assolit aquesta fita i tots els participants han gaudit d'aquest esport.

Eduard Busquets

Els nois han gaudit d'aquest esport i estem molt satisfets amb aquesta primera edició.



En futbol, els més petits han passat unes vacances a prop de la pilota, amb cinc dies de campus a la ZEM de Can Magí. L'organitzador del campus nadalenc de la Penya Blaugrana, Paco Pareja, creu que l'activitat ha estat un èxit i explica en què han consistit les activitats.

Paco Pareja

Hem treballat el joc de cap, la passada, el control i el xut. També hem treballat la coordinació.



A banda de la tècnica, els entrenadors han donat molta importància a l'aspecte lúdic del campus, ja que es tracta d'una activitat feta en període de vacances. Tot i que aquests dos campus han finalitzat, durant aquesta setmana encara continua el campus del Sant Cugat Esport i les Escoles Esportives de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.