Arriba el 2n torn de les Escoles Esportives de Nadal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les Escoles Esportives de Nadal

Imatge d'arxiu de les Escoles Esportives de Nadal

El segon torn de la 10a edició de les Escoles Esportives de Nadal, organitzades per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), comença aquest dilluns a la ZEM de la rambla del Celler i s'allargarà fins dimecres 5 de gener. Com en el primer torn, l'activitat està adreçada a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, a qui s'ofereix tres dies plens d'esport abans de l'arribada dels Reis Mags.

Després de l'aturada pel cap de setmana, el 2on torn de les Escoles Esportives de Nadal torna amb una àmplia oferta de jocs, tallers i esports. Els nens i nenes, de 3 a 12 anys, podran gaudir d'esports individuals i d'equip, de tallers d'expressió corporal i plàstica, i també d'activitats de jocs de taula i piscina.

Com en el primer torn, l'OMET ha preparat tres horaris diferents. El primer és durant el matí, des de les nou fins a dos quarts de dues de la tarda. El segon, inclou el dinar mentre que el tercer s'allarga fins les cinc de la tarda. El servei de menjador tindrà lloc a l'escola Pi d'en Xandri.

Els més petits doncs, compten amb diverses ofertes per a unes vacances nadalenques plenes d'esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.