El Club Karate Sant Cugat dóna lliçons també durant el Nadal


  • Comparteix:

Imatge del cartell

Imatge del cartell

El Club Karate Sant Cugat obre les portes també durant les vacances de Nadal i crea l'Escola Esportiva d'Hivern. Les lliçons es duran a terme l'última setmana de desembre i la primera de gener. El període d'inscripcions durarà fins el dia 22 de desembre, i el club espera superar la participació de l'escola celebrada durant l'estiu, en què van participar una trentena d'aprenents.

El Club Karate Sant Cugat segueix amb la intenció de promoure aquest esport a través dels nens i nenes de Sant Cugat, i per això aprofita les vacances nadalenques a fi de donar lliçons a nens entre 6 i 16 anys. Els cursos seran al pav3 de la rambla del Celler, a la Sala d'Arts Marcials, de nou del matí a una de la tarda. El preu de l'Escola va des dels 60 euros als 100 euros, en funció dels dies que es triïn. L'objectiu del Club Karate Sant Cugat és, tal i com afirma el seu director tècnic, Salvador Álvarez, oferir un servei als santcugatencs.

Salvador Álvarez

És per donar un servei específic del nostre esport, i per a nosaltres serveix per potenciar el tema competitiu.


Els exercicis estaran centrats en la psicomotricitat, amb activitats i exercicis específics per a desenvolupar les diferents capacitats psicomotrius de forma equilibrada. D'altra banda, l'Escola també ofereix activitats culturals i d'esbarjo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.