Tot a punt per al Campus de Nadal del Patí Hoquei Sant Cugat


  • Comparteix:

El PHSC organitza el campus de Nadal la primera setmana de gener. (font:phcsantcugat.com)

El PHSC organitza el campus de Nadal la primera setmana de gener. (font:phcsantcugat.com)

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) organitza el seu Campus de Nadal durant la primera setmana de gener. L'objectiu per als més petits és que tinguin una visió més tècnica de l'hoquei mentre que els més grans treballaran reflexos, agilitat i situacions de partit. El club espera que hi hagi una trentena de participants.

El jugador del PHSC Eloy Gaspar i el porter Ramon Gascón organitzen el Campus de Nadal del club santcugatenc que tindrà lloc la primera setmana de gener. Els participants estaran dividits per edats en dos grups, de sis a 12 anys i de 13 a 19 anys i també entre porters i jugadors. Durant els tres dies l'activitat es durà a terme al pav-2 i la piscina de la rambla del Celler, a la ZEM Jaume Tubau i a Coll Favà. Cada jornada començarà a les nou del matí i finalitzarà a les cinc de la tarda. El porter del PHSC, Ramon Gascón, explica l'objectiu del Campus de Nadal.

Ramon Gascón

Per als més petits és una manera de veure l'hoquei amb una visió més tècnica. Per als més grans és una tecnificació específica.



Aquells que vulguin inscriure's al Campus de Nadal del PHSC ho poden fer a través del web del club. Els que vulguin participar però, hauran de presentar una fotocòpia de la fitxa federativa i de la targeta sanitària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.