Tot llest per al campus de Nadal de la Penya Blaugrana Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de recurs d'un campus de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Imatge de recurs d'un campus de la Penya Blaugrana Sant Cugat

La Penya Blaugrana Sant Cugat organitza el seu campus de Nadal amb l'objectiu que els participants es formin com a futbolistes, però també que gaudeixin de l'estada i que es relacionin entre ells. El campus va dirigit a nens i nenes d'entre cinc i 13 anys. A dia d'avui hi ha uns 45 inscrits.

Arriba Nadal i com és tradició la Penya Blaugrana Sant Cugat organitza el seu campus dirigit a nens i nenes d'entre cinc i 13 anys. L'estada, de quatre dies, es realitzarà l'última setmana de desembre i serà de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Durant aquests dies l'objectiu és que els participants gaudeixin practicant l'esport i que es relacionin amb companys d'altres escoles. Així ho explica el gerent de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Pep Villar.

Pep Villar

Hi ha dos objectius, que els nens millorin i que ho facin en un entorn lúdic. Que es diverteixin i que es relacionin amb altres nois.


El campus de Nadal de la Penya Blaugrana Sant Cugat es durà a terme a les instal·lacions de la ZEM de Can Magí. Actualment hi ha uns 45 inscrits i s'espera que hi hagi entre uns 65 i 70 participants. Aquells que vulguin inscriure's ho poden fer a través del web del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.