El Campus SantCu Nadal 2011 espera acollir una cinquantena de nens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del campus del SantCu

Imatge d'arxiu del campus del SantCu

El Campus de Nadal del SantCu espera acollir 50 nens a les seves instal·lacions durant les vacances nadalenques. Les estades tindran l'objectiu d'ensenyar aspectes lúdics i formatius al joves d'entre sis i 12 anys.

Per tercer any consecutiu el Sant Cugat Esport organitza el Campu de Nadal del club, una iniciativa per apropar aspectes tècnics i lúdics del futbol als jugadors més petits. El club espera arribar a la cinquantena de participants i superar els 47 futbolistes de l'any passat. El president de l'entitat santcugatenca, Llorenç Santasusagna, explica els objectius del campus nadalenc.

Llorenç Santasusagna

Es tracta d'un campus lúdic, que sigui variat, distret i que serveixi per fer unes vacances diferents.


Les activitats tindran lloc a la ZEM Jaume Tubau, seu del SantCu, i hi podran participar futbolistes d'entre sis i 12 anys, de qualsevol equip. Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres a la mateixa seu santcugatenca. Els dies de campus seran des d'aquest divendres fins el divendres de la setmana vinent i també durant la primera setmana de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.