Villaécija homenatjada per la federació catalana


  • Comparteix:

Erika Villaécija rep un nou homenatge pel campionat del món aconseguit a Dubai

Erika Villaécija rep un nou homenatge pel campionat del món aconseguit a Dubai

La nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija ha estat homenatjada per la Federació Catalana de Natació en motiu del campionat del món aconseguit a Dubai el 2010 al Museu Olímpic. Mireia Belmonte, Andrea Fuentes, Ona Carbonell, Mireia Garcia i Eduard Lorente també han estat reconeguts pels seus resultats.

Després del Mundial aconseguit a Dubai, Erika Villaécija continua reben homenatges. La federació catalana de natació ha volgut reconèixer l'èxit aconseguit l'any passat. A més de Villaécija també han estat homenatjats Mireia Belmonte, triple campiona del món a Dubai, Andrea Fuentes, Ona Carbonell i les seves companyes de natació sincronitzada. També han rebut el seu reconeixement Mireia Garcia i Eduard Lorente, dos nedadors que han deixat la natació professional. El Club Natació Sabadell ha estat escollit com el millor club de l'any passat. Aquests homenatges han tingut lloc al Museu Olímpic.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.