Les piscines d'estiu tanquen diumenge la temporada


  • Comparteix:

(Foto: www.teampartners.net)

(Foto: www.teampartners.net)

Les piscines municipals d'estiu del Parc Central i la Floresta tancaran les seves portes aquest diumenge. Aquestes instal·lacions han rebut durant els mesos d'estiu la visita de prop de 30 mil banyistes.

Les portes de les piscines municipals d'estiu tancaran fins la temporada que ve. Durant aquests dies tant la piscina de la Floresta com la del Parc Central, gestionades per Teampartners, són obertes al públic a partir de les 11 del matí; a les 10 pels nedadors, que disposen d'una hora més a partir de dos quarts de vuit de la tarda (19.30) quan es tanca a la resta de banyistes. El cap de setmana el tancament es fa a les 7 de la tarda.

Durant els 3 mesos d'estiu (juny, juliol i agost) aquests dos equipaments han registrat una afluència total de gairebé 30 mil banyistes. Bona part d'aquests usuaris (20.943) han optat per la piscina del Parc Central, mentre que altres (9.006) han anat fins a Can Llobet a la Floresta. Per mesos, el de més afluència ha estat el mes de juliol (12.833 usuaris al Parc Central i 6.299 a la Floresta).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.