Villaécija dóna al Club Natació Sant Andreu una primera i una quarta plaça a la Copa d'Espanya de Clubs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija col·labora amb el seu club, el Club Natació Sant Andreu, amb una primera plaça i una quarta en la Copa d'Espanya de Clubs que es disputa a Terrassa. El Sant Andreu és l'actual subcampió i lluita per tornar a guanyar una competició que ha dominat des del 2005.

Villaécija ha estat la més ràpida en la prova dels 800 metres lliures, una de les seves especialitats. En els 200 metres lliures ha finalitzat en quarta posició hi ha donat uns punts valuosos al seu club, el Club Natació Sant Andreu, en la pugna per ser novament el millor club en la Copa d'Espanya.

El Sant Andreu ha guanyat sis edicions de manera consecutiva entre el 2005 i el 2010 i l'any passat va proclamar-se campió. L'última prova de la Copa d'Espanya de Clubs es disputa aquest dijous a les instal·lacions del Club Natació Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.