Obert el període d'inscripció als cursets de natació d'estiu que organitza l'Ajuntament


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La inscripció dels cursets de natació d'estiu que organitza l'Ajuntament, a través d'Eurofitness, a la piscina municipal de la rambla del Celler ja s'han obert i es tancaran el segon dimarts de juny. Els cursos són per a nadons a partir de quatre mesos fins a 4t d'ESO. Els interessats han de recollir els números d'inscripció al taulell d'Eurofitness. S'ofereixen un total de 660 places.

Les sessions del curset tindrà una durada d'entre 30 ó 45 minuts amb 210 places ofertades al matí i 450 a la tarda. Els preus de matriculació oscil·len entre els 15'50 i els 17'40 euros per un dia a la setmana. Les famílies nombroses i monoparentals podran gaudir d'un 20% de descompte.

Els interessats han d'inscriure's al taulell d'Eurofitness fins el segon dimarts de juny. El mateix dia es farà el sorteig per establir el número a partir del qual començarà la matriculació. L'endemà es farà públic el resultat del sorteig així com el calendari i la distribució horària de la matriculació. Es podrà consultar a Santcugat.cat ó Eurofitness.com. Finalment el penúltim dilluns de juny començarà la matriculació seguint l'ordre establert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.