Bon paper dels sis alumnes de Sant Cugat a la Trobada Territorial


  • Comparteix:

Els alumnes de Sant Cugat han competit amb alguns dels millors de Catalunya

Els alumnes de Sant Cugat han competit amb alguns dels millors de Catalunya

Sis alumnes dels col·legis de Sant Cugat Àgora i Turó de Matas han participat a la Trobada Territorial de Natació dels Jocs Esportius Escolars, disputada dissabte a Igualada. Tot i no haver aconseguit cap podi, l'expedició santcugatenca torna amb dos quarts llocs i compleix l'objectiu de fomentar els valors de l'esport entre els participants.

Els quarts llocs els han aconseguit Gemma Guillaumet de l'Àgora als 25 metres braça benjamí i Didac Urquizo del Turó de Can Matas, també als 25 metres braça. Urquizo també ha sumat un novè lloc als 25 metres esquena, prova on l'alumne de l'Àgora Pau Bosch ha fet el 16è millor temps. Un resultat gairebé igual al que ha fet el mateix Pau Bosch als 25 metres lliure, on ha estat el 17 millor, per darrere del seu company d'escola Joan Ros, que ha estat 10è.

Als 25 metres esquena benjamí la nedadora de l'Àgora Maria Parera ha estat novena, mentre que Júlia Soler ha fet els tercer millor resultat santcugatenc acabant sisena als 25 metres lliures.

Tot i tornar sense cap podi, els alumnes de Sant Cugat han complert amb l'objectiu de la seva participació en aquesta Trobada Territorial: fomentar els valors de l'esport i la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.