Mig miler de nens i nenes disputen aquest divendres la Cursa d'Orientació escolar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Mig miler de nens i nenes de 4rt de Primària de les escoles públiques de Sant Cugat participen aquest divendres a la Cursa d'Orientació que organitza el Club Senglar Orientació conjuntament amb diferents professors d'Educació Física. L'activitat es desenvoluparà al Parc de la Pollancreda des de les deu del matí fins les dotze del migdia.

Des de fa ja alguns anys, el grup de treball dels mestres d'educació física de Sant Cugat organitza, conjuntament amb el Club Esportiu Senglar Orientació, aquesta activitat que vol donar a conèixer a tots els nenes i nenes l'esport de les curses d'orientació. Es formen grups de tres alumnes de diferents escoles que hauran de fer un dels deu circuits dissenyats. Per aconseguir-ho hauran d'orientar el mapa que rebin, interpretar-lo, posar-se d'acord per decidir el camí més eficaç per anar de fita a fita el més ràpid possible.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.