Entrenament d'orientació nocturn


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Senglar Orientació ha programat per aquest dimecres a la nit un entrenament d'orientació nocturn al Parc Central. La cita és puntuable per a la lliga d'entrenaments i els corredors podran escollir entre dos circuits diferents, un de quatre quilòmetres i un altre de nou.

El circuit curt constarà de quatre quilòmetres de recorregut, un desnivell de 50 metres i 15 fites. El llarg, en canvi, serà de nou quilòmetres, 100 metres de desnivell i un total de 20 fites. L'entrenament nocturn permet els orientadors millorar les seves habilitats sobre mapes coneguts, ja que tenen pocs espais per preparar-se. El president del Club Senglar Orientació, Ramon Casals, ho explica a Cugat.cat.

Ramon Casals

La manca de llocs on entrenar fa que les nocturnes vagin bé perquè poden fer-se sobre un mapa conegut.



S'espera una setantena de corredors a la prova nocturna, però des de l'organització es reconeix que la coincidència amb el partit de futbol entre l'Arsenal i el FC Barcelona pot fer disminuir la participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.