Última prova de la Copa Senglar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Copa Senglar posa el punt i final aquest diumenge amb la seva última cursa. L'organització espera un centenar de participants en categoria sènior, alhora que treballa per animar els escolars a participar-hi.

Amb sortida i arribada a la plaça de la Vila, tant la categoria masculina com la femenina gaudiran de dos recorreguts diferents. Pels nois hi haurà un circuit de 3,3 quilòmetres, 80 metres de desnivell i 18 fites i un altre una mica més llarg, de 3,4 quilòmetres, 70 metres de desnivell i 14 fites.

Les noies, en canvi, poden optar per un recorregut de 3 quilòmetres, 70 metres de desnivell i 14 fites o 2,8 quilòmetres, 80 metres de desnivell i 15 fites. El president del Club Senglar Orientació, Ramon Casals, explica la participació prevista.

Ramon Casals

És la final de la Copa Senglar. Calculem uns 100 inscrits, però no sabem la quantitat d'escolars que hi haurà per això ho estem promocionant.







L'última cursa de la Copa Senglar es disputa diumenge a partir de les 10 del matí a la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.