Roger Casal dóna la primera medalla de la història al Club Senglar Orientació


  • Comparteix:

Imatge arxiu Font: SenglarO

Imatge arxiu Font: SenglarO

L'orientador santcugatenc Roger Casal ha aconseguit la medalla de bronze en l'11a edició del Trofeu Carles Lladó disputat a Font Romeu, a la Catalunya Nord. Aquesta, juntament amb la plata de l'alacantina Ester Gil, són les primeres medalles de la història del Club Senglar Orientació.

El Club Senglar Orientació s'ha estrenat en competició oficial i ho ha fet de la millor manera possible. El santcugatenc Roger Casal s'ha fet amb el tercer millor temps en la seva primera cursa a la Copa Catalana, el Trofeu Carles Lladó. El guanyador ha estat el noruec Olav Lundanes, campió del món de llarga distància, seguit del seu compatriota Carl Waaler Kaas, vigent campió del món en mitja distància. En categoria femenina, l'atleta del club santcugatenc Ester Gil ha aconseguit la plata per darrere de la francesa Mélani D'Harreville. Aquestes signifiquen les primeres medalles en la curta història de l'entitat santcugatenca.

El president del Club Senglar Orientació, Ramon Casals, es mostra satisfet pels resultats obtinguts tot i no ser la seva prioritat inicial.

Ramon Casals

La creació del club és per estendre l'orientació entre els escolars, però aquesta era la seva primera cursa i estem molt satisfets.






Gil i Casal participen la setmana vinent al Campionat del Món que es disputa al Alps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.