Curses d'orientació a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Senglar Orientació participarà de la Festa de Tardor amb dos circuits d'orientació situats als Jardins del Monestir. L'objectiu de l'entitat és donar a conèixer aquest esport a tota la ciutadania i que tothom pugui provar en què consisteix. L'organització espera arribar als 160 participants.

En el marc de la Festa de Tardor, el Club Senglar Orientació instal·larà un circuit d'orientació i un altre de mircoorientació durant el dissabte el matí. El president del Club Senglar Orientació, Ramon Casals, explica a qui s'adreça aquesta activitat.

Ramon Casals

El circuit serà d'un quilòmetre amb fites fàcils per a debutants i escolars. I un circuit de microorientació pels nanus més petits.





L'organització espera igualar la xifra registrada en una activitat similar durant la Festa Major i aproximar-se als 160 participants. L'activitat es durà a terme aquest dissabte des de les deu del matí i fins l'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.