La Carpa i el Club Tennis Natació Sant Cugat organitzen el primer torneig de pàdel femení


  • Comparteix:

Imatge del cartell del torneig

Imatge del cartell del torneig

La Carpa Sant Cugat organitza el primer 'Open femení by zona Premium' al Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) des del dilluns de la setmana vinent i fins divendres. De moment, hi ha 50 parelles apuntades i les inscripcions romandran obertes fins aquest divendres amb un preu de 50 euros. El torneig es disputarà tots els dies de la setmana excepte dimecres, de deu del matí a tres de la tarda.

La idea d'organitzar aquesta competició va néixer d'una de les membres Premium de la Carpa Sant Cugat, que va proposar organitzar un torneig en horari de matí exclusivament femení que es disputarà al CTNSC. A dia d'avui hi ha una cinquantena de parelles inscrites i les interessades poden apuntar-se a Padelcat.cat fins aquest divendres.

La competició consta de tres categories segons el nivell de les participants. L'últim divendres de mes se celebrarà el sopar de gala i el lliurament de premis a la zona Premium de la Carpa Sant Cugat. A més, es farà el sorteig d'un viatge sorpresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.