Marrero-Duran, en femení, i Sanmartí-Biglieri, en masculina, guanyen el Gran Slam de Valldoreix


  • Comparteix:

La parella Marrero-Duran han guanyat el Gran Slam de pàdel

La parella Marrero-Duran han guanyat el Gran Slam de pàdel

La parella Enric Sanmartí-Adrian Biglieri guanya la final masculina davant Casadesús-Escalante (6-2, 6-3) a la 2a edició del Gran Slam de pàdel Salerm Cosmètics disputat al Club Esportiu Valldoreix. En categoria femenina, Marrero-Duran derroten Tena-Navarro (5-7, 6-2 i 6-4) en un matx molt igualat que s'ha decidit en el tercer set.

La final masculina ha enfrontat els dos màxims aspirants per al títol, la parella cap de sèrie número 1, Sanmartí-Biglieri, que s'ha endut el campionat davant la parella cap de sèrie número 2. Aquesta final s'ha resolt ràpidament, en dos sets i per una àmplia distància. En canvi, a la categoria femenina el partit ha presentat més emoció, i ha estat la parella cap de sèrie número 2 la que s'ha alçat amb el Gran Slam. El matx ha arribat fins el tercer set, que s'ha acabat decantant per la parella Tena-Navarro.

Més enllà dels resultats, aquesta 2a edició del Gran Slam Salerm Cosmètics ha registrat 47 parelles més que l'any passat. Enguany s'han inscrit un total de 131 parelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.