L'Open Ciutat de Sant Cugat VISaVIS pàdel cup, presentat oficialment al Junior


  • Comparteix:

Presentació de la 1a edició de l'Open Ciutat de Sant Cugat

Presentació de la 1a edició de l'Open Ciutat de Sant Cugat

La 1a edició de l'Open Ciutat de Sant Cugat VISaVIS pàdel cup s'ha presentat aquest dimarts oficialment a les instal·lacions del Junior. El torneig tindrà tres proves que es disputaran al Club Tennis Natació Sant Cugat, DIR Sant Cugat i Junior durant juny i juliol. La inscripció és oberta amb un preu de 25 euros i es pot formalitzar als clubs col·laboradors o al web Visavis.es

L'empresa VISaVIS Advertising organitza la primera edició de l'Open Ciutat de Sant Cugat després de l'èxit que ha tingut la mateixa competició disputada a Terrassa. El Club Tennis Natació Sant Cugat acull la primera prova des del dijous de la setmana vinent fins diumenge. Dir Sant Cugat serà la seu de la prova el darrer dissabte de juny i el primer diumenge de juliol i el Junior acollirà aquest torneig la primera setmana de juliol. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, espera que aquest torneig sigui un referent a la nostra ciutat.

Xavier Tizón

Esperem que aquest torneig sigui un referent per a la ciutat.



El president del Junior, Miki Ranera, creu que aquest torneig representa els trets característics de la seva entitat, projecte esportiu i projecte de ciutat.

Miki Ranera

Col·laborem amb totes les entitats de Sant Cugat. El Junior és un club obert amb projecte esportiu i projecte de ciutat.




El director general del DIR Sant Cugat, Jordi Canela, ha destacat la feina que fa la seva empresa per potenciar l'esport a Sant Cugat i aquest torneig és un bon exemple.

Jordi Canela

Ens agrada molt col·laborar amb entitats de Sant Cugat i també potenciar l'esport a la nostra ciutat.




El gerent del Club Tennis Natació Sant Cugat, Francesc Costa, explica perquè han apostat per aquest torneig. Segons Costa la idea i el projecte tenen molt futur.

Francesc Costa

El que ens ha agradat d'aquest torneig és la idea i el projecte.




La inscripció és oberta amb un preu de 25 euros i es pot formalitzar als clubs col·laboradors o al web Visavis.es. Volvo Auto Sáenz és el patrocinador del torneig. L'organització preveu unes 60 parelles per prova, que s'agruparan segons el seu nivell. Cada parella s'assegura un mínim de dos partits.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.