El futur del patinatge artístic s'exhibeix


  • Comparteix:

El Trofeu de Sant Cugat de Patinatge Artístic reuneix més de 100 participants de vuit clubs d'arreu de Catalunya al Pav-2 de la rambla del Celler. Aquest esdeveniment serveix per iniciar a les patinadores més joves en la competició i incrementar el nivell de les més experimentades. L'entitat organitzadora, l'Escola de Patinatge Artístic (EPA), ha participat amb 31 patinadores a la prova.

EPA Sant Cugat, Castellar, Igualada, Foment Cardoní, Sagnier, Santa Perpètua, Castellbisbal i Viladecavalls han estat les vuit entitats participants que s'han donat cita des de les nou del matí al Pav-2 de la rambla del Celler. El campionat ha estat dividit en 11 categories diferents començant des de les més petites i acabant amb les grans. El torneig ha acabat amb les entregues de premis a les millors patinadores valorant l'estil i la dificultat. L'organitzadora i patinadora de la màxima categoria, Gemma Casadevall, ha destacat la importància d'organitzar aquest tipus d'esdeveniments.

Gemma Casadevall

És molt complicat d'organitzar-ho tot però després val la pena veure com s'emocionen les nenes.


El Trofeu ha estat de caràcter amistós i no comptabilitza per les competicions anuals de la federació catalana, però serveix per conèixer el nivell de les participants i introduir-les en el món del patinatge artístic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.