El patinatge, protagonista


  • Comparteix:

Vuitanta-cinc patinadores de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat celebren el festival de fi de temporada aquest diumenge al PAV-2 de la Rambla del Celler. L'acte tindrà l'actuació estelar dels actuals campions d'Itàlia, els grans dominadors a nivell estatal.

Per primer cop a la seva història, l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat celebra el festival de fi de temporada al mes d'octubre i no per festa major. Les diferents integrants del club santcugatenc realitzaran diferents exhibicions tant per parelles com a nivell individual. L'acte també servirà per retre homenatge a Carlota Garcia, divuitena a l'Estatal, i de la parella Soe Lobban i Albert Casadevall, campions de Barcelona. Escoltem l'entrenadora del club, Cristina Muñoz.

Cristina Muñoz

L'actuació de la parella de Sant Feliu serà estelar


Actualment l'entitat està formada per 125 patinadores que esperen repetir els èxits de la temporada anterior. Aquest diumenge a partir de les sis de la tarda, el PAV-2 acollirà el festival de l'EPA.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.