Assamblea plàcida per al Club Petanca SC


  • Comparteix:

El Club Petanca Sant Cugat ha aprovat el nou pressupost per a la temporada d'enguany que rondarà els 7.000 euros. Aquest pressupost i l'estat de comptes de la temporada passada han estat aprovats en l'Assemblea General Ordinària del Club que aquest cap de setmana ha tingut lloc a la Casa de Cultura.

Jornada tranquil·la. AIxí es podria definir l'Assemblea General Ordinària del Club Petanca Sant Cugat, que aquest cap de setmana va tenir lloc a la Casa de Cultura. Amb una 40ena de socis presents, tots els punts de l'ordre del dia han estat tramitats per unanimitat. En destaca l'aprovació del pressupost de cara a aquesta temporada, que serà de prop de 7.000 eurus. Flora Santiso, membre de la junta directiva del club, fa una valoració molt positiva d'aquesta assemblea, tot i que admet la poca presència de socis de l'entitat.

Flora Santiso

Estic molt contenta. Érem prop de 40 persones, tot i que esperàvem tenir més gent. Tot el que hem proposat, ha estat aprovat per unanimitat


Pel que fa al pressupost, que recordem que és de 7000 eurus, Santiso ha volgut destacar la important renovació que el club ha sofert aquesta temporada, amb reformes al local social i a les pistes.

Flora Santiso

Podríem tenir més diners, però enguany hem fet moltes coses i hem gastat una mica més. Tot i això, encara volem seguir fent més coses


Així doncs, els socis del Club Petanca Sant Cugat dónen per bo l'estat de comptes del club que presideix Flora Santiso.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.