El Can Cabassa al Campionat de Catalunya de Tir

Juan Manzanera, jugador del Club Petanca Can Cabassa, fa un bon paper en la final de Tir del Campionat de Catalunya. Manzanera finalitza quinzè, en una final que aplega més de 30 participants.

Rubí va acollir el passat diumenge la final de Tir del Campionat de Catalunya de Petanca. Un total de 32 participants disputaven aquesta final, entre els quals hi era el jugador del Can Cabassa santcugatenc, Juan Manzanera, que va acabar classificat en la quinzena posició. Belen de la Vega, presidenta del Can Cabassa, valora aquest resultat i informa de les properes competicions en què participarà el Can Cabassa.

BELÉN DE LA VEGA

No vam tenir gaire sort, però tenim un jugador que va quedar entre els 15 millors de Catalunya. El dia 30 de març juguem l'individual de Catalunya on tenim 6 jugadors.

Aquest Campionat de Catalunya Individual tindrà lloc a Santa Perpètua de la Mogoda, i comptarà amb la presència dels jugadors del Can Cabassa: Juan Manzanera, Belén de la Vega, Ángel de la Vega, Cristian Martínez, Jordi Jaume i Javier Fortuny.