Aconsegueixen la permanència


  • Comparteix:

L'equip integrant del Club Petanca Sant Cugat

L'equip integrant del Club Petanca Sant Cugat

El Club Petanca Sant Cugat aconsegueix la permanència a la 3a Divisió tot i caure derrotat per 5 partides a 7 davant la Unió Casa Blanca de Sant Boi. Els santcugatencs fan valer la victòria per 12 a 4 del partit d'anada ja que només necessitaven guanyar cinc partides per mantenir la categoria.

El Club Petanca Sant Cugat seguirà competint la propera temporada a la 3a categoria després de vèncer la promoció davant la Unió Casa Blanca. En el partit d'anada l'equip de Sant Cugat van vèncer amb contundència per 12 partides a 4. El resultat deixava l'eliminatòria encarrilada ja que en el partit disputat a Sant Boi els visitants es proclamarien vencedors en aconseguir 5 partides. El resultat de 7 a 5 a favor dels locals ha sentenciat l'enfrontament i el Club Petanca Sant Cugat seguirà lluitant a la 3a categoria. El vicepresident del club, Eduard Castanyeda, creu que aquesta temporada era especialment important mantenir la categoria.

Eduard Castanyeda

Aquesta permanència és important ja que enguany hem canviat de president i teníem una prova de foc.




El Club Petanca Sant Cugat no tornarà a la competició oficial fins la propera tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.