Una seixantena de jugadors disputen el torneig social del Club Petanca Sant Cugat Atlètic


  • Comparteix:

Torneig social del Club Petanca Sant Cugat Atlètic

Torneig social del Club Petanca Sant Cugat Atlètic

La 26a edició del torneig social de Nadal del Club Petanca Sant Cugat Atlètic ha reunit una seixantena de participants aquests dilluns. El vicepresident de l'entitat, Miquel Vicente, creu que el fet de canviar la data de Sant Esteve per l'actual ha propiciat una major participació.

Els socis del Club Petanca Sant Cugat Atlètic han disputat el torneig social de l'entitat durant tot el dilluns des de les nou del matí fins les cinc de la tarda. Vuit hores ininterrompudes de petanca a les pistes municipals de la Pollancreda. Un total de 20 tripletes dividides en premis de consolació i general han gaudit d'una jornada intensa de petanca. Un dels èxits és el canvi de data segons el vicepresident de l'entitat, Miquel Vicente.

Miquel Vicente

Estem molt sorpresos amb l'alta participació dels nostres socis en aquest torneig.




Vicente també ha avançat a Cugat.cat que a finals de gener hi haurà l'assemblea general on es convocaran eleccions a la presidència de l'entitat. En l'aspecte esportiu, el club santcugatenc continuarà jugant la lliga de Quarta Divisió on ara mateix ocupen la tercera posició i amb possibilitats d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.