El Club Petanca Sant Cugat Atlètic organitza el tradicional Torneig de Nadal


  • Comparteix:

El Club Petanca Sant Cugat Atlètic organitza el Torneig de Nadal

El Club Petanca Sant Cugat Atlètic organitza el Torneig de Nadal

El Torneig de Nadal de Petanca, organitzat pel Club Petanca Sant Cugat Atlètic, es disputa aquest dimarts a les instal·lacions de l'entitat santcugatenca. També hi participaran la resta de clubs santcugatencs, el Club Petanca Sant Cugat, el Club Petanca Sant Francesc i el Club Petanca Mira-sol. Al torneig, de caire social, hi haurà l'assistència d'un membre de l'Ajuntament de Sant Cugat.

18 tripletes seran les protagonistes de l'edició d'enguany del Torneig de Nadal que organitza el Club Petanca Sant Cugat Atlètic. A més de l'organitzador, també hi seran presents els altres tres clubs de la ciutat. Per aquest any hi haurà una novetat respecte les edicions anteriors. Els guanyadors rebran per primer cop un lot de nadal. A l'acte hi haurà representació de l'Ajuntament de Sant Cugat.

El torneig, que es juga a les pistes de l'entitat santcugatenca, començarà a les nou del matí i finalitzarà al voltant de les dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.