Tornada a la feina

Josep Anton, palista de la UESC

Poliesportiu

Publicat el 10/gen/08 per Xavi Purcalla

La majoria d'equips santcugatencs tornen a la feina aquest cap de setmana després de les vacances nadalenques. Un dels equips santcugatencs que més s'hi juga aquest cap de setmana es la UESC de tennis taula. La victòria contra el Burlada de Navarra és vital per fugir de les posicions de descens.

La UESC de tennis taula comença l'any rebent la visita del Burlada de Navarra. Després de la derrota per 2 a 4 davant l'Igualada, els vermell-i-negres són sisens amb 6 punts, empatats amb els seus propers rivals i instal·lats a la part mitja-baixa de la Primera Nacional. En el partit d'anada, els santcugatencs van guanyar per 4 a 1 i amb una nova victòria tindrien l'average a favor amb un dels rivals directes per evitar el descens. Escoltem el palista de la UESC, Josep Anton.

Josep Anton

És un partit molt important. Som els favorits però els rivals petits sempre poden jugar males passades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El partit serà dissabte a les onze del matí a la sala de tennis taula de la Rambla del Celler.

Pel que fa a l'Handbol, el Lubesa Valldoreix, rep aquesta jornada l'Handbol Polinyà a la onzena jornada de la Segona Catalana.

El Club Rugby Sant Cugat torna a la competició aquest diumenge rebent l'UCAM Múrcia. El partit correspon a la novena jornada de la Primera Nacional. Els de Diego Fucks són segons a la taula amb 26 punts, a 8 del líder de la competició, l'Hospitalet. Els murcians, per la seva banda, són quarts amb 19 punts.

Pel que fa a la categoria femenina, les noies del Patí Hoquei Sant Cugat, entrenades per Santi Roca, ocupen la part mitja baixa de la taula de la màxima categoria de l'hoquei català femení, la Primera Nacional Catalana, amb 17 punts. Les jugadores vermell-i-negres, que van tornar als entrenaments després de les vacances nadalenques el passat dia 2, visiten la pista d'un dels equips més fluixos de la categoria, el Bigues i Riells. Segons el tècnic santcugatenc, jugar a casa és un avantatge pel proper partit.

Santi Roca

A priori som els favorits. Jugar a casa és un advantatge perquè les rivals no estan acostumades a la nostra superfície

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En futbol sala , l'MC Sant Cugat visita diumenge la pista del Cardedeu a la dotzena jornada de la Primera Divisió fenenina. L'Olympic Floresta, per la seva banda, visita el Cervera-Segarra, també a la dotzena jornada de lliga, però en aquest cas, del grup 2 de la Segona Divisió.