Millores per al CAR


  • Comparteix:

La Generalitat aprova la realització d'un nou mòdul esportiu al CAR de Sant Cugat que modernitzarà el complex. Amb una inversió de més d'uns 36 milions d'euros, el nou recinte entra dins del Pla Director de millora de les instal·lacions del centre d'entrenament de professionals de l'esport.

El Govern català ha donat llum verda a la realització de la part més important del Pla Director de millora del CAR de Sant Cugat. Amb la subvenció aprovada pel Consell de Govern, de 36 milions i mig d'euros, es construirà un nou complex esportiu que comptarà amb una piscina olímpica i una altra dedicada al waterpolo i als salts de trampolí. A més, també es construirà un nou mòdul poliesportiu que comptarà amb sales polivalents per a la pràctica de l'halterofília, les arts marcials, el tennis taula i la gimnàstica, entre d'altres esports.

Aquesta actuació complementa la millora que ja es va realitzar l'any passat amb la reforma dels menjadors i les habitacions dels esportistes que resideixen al Centre d'Alt Rendiment. La nova millora donarà un pas més en la modernització de les instal·lacions d'on, aquest any, han sortit prop de cent esportistes que lluitaran per les medalles en els propers Jocs Olímpics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.