El Complex Esportiu de Valldoreix inicia temporada coincidint amb el curs escolar

Poliesportiu

Publicat el 3/set/08 per Carme Reverte

El complex esportiu de Valldoreix iniciarà la temporada d'hivern el 15 de setembre, dia en què també començaran les matrícules per a les activitats extraescolars. Mentrestant la instal·lació manté l'horari d'estiu fins l'11 de setembre quan es tancarà la piscina per fer la neteja i la renovació de l'aigua.

Aquest any amb el decret de sequera, que prohibia omplir les piscines, la del complex esportiu de Valldoreix no ha pogut renovar l'aigua. Per aquesta raó aquesta instal·lació es tancarà el dia 11 de setembre i no es reobrirà fins a finals de mes. Durant aquests dies els usuaris encara en poden gaudir en horari d'estiu de 8h. a 22h. els dies laborables i de 10h a 20h el cap de setmana.

La temporada d'hivern, que començarà el 15 de setembre, presenta com a principal novetat les classes de dansa del ventre a diferents horaris. A més la resta d'activitats amplien el nombre de classes. El mateix dia 15 s'obre el període de matriculació per a les activitats extraescolars, que començaran el 6 d'octubre.

També aquesta temporada la natació, el futbol sala i la natació sincronitzada funcionarà per primer cop com a club pels nois i noies federats.