Canvis a quatre instal·lacions santcugatenques


  • Comparteix:

Les obres es duran a terme durant aquest mes

Les obres es duran a terme durant aquest mes

Entre els mesos de desembre i de gener l'Ajuntament de Sant Cugat realitzarà diferents obres de millora al Pavelló de Valldoreix, al Pavelló de Can Llobet de La Floresta, a les pistes de Mas Gener i a les pistes de petanca del Parc de la Pollancreda.

Entre els dies nou i deu d'aquest mes s'iniciaran les obres al Pavelló de Can Llobet de La Floresta. La col·locació de cadires noves a la gradaria i la remodelació de diferents sales seran les obres que mitjançant la brigada, l'Ajuntament durà a terme.

No serà fins passat reis, quan mitjançant una empresa contractada, s'iniciïn les obres al Pavelló de Valldoreix, on els conjunts del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat juguen. L'habilitació d'una despatx i una sala de màquines seran les principals obres que es duran a terme al llarg del mes de gener.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, explica què es farà a cada pavelló.


Xavier Amador

Al Pavelló de Valldoreix es farà un despatx i una sala de màquines per a les noies. A La Floresta, es faran diferents canvis: posaran cadires, i es remodelaran diferents sales, entre d'altres.


Però els dos pavellons no són les úniques obres marcades per la regidoria d'Esports. De cara a la segona quinzena de gener, l'Ajuntament engegarà les obres de remodelació a les pistes de Mas Gener i a les pistes de petanca del Parc de la Pollancreda.
Escoltem el regidor d'Esports, Xavier Amador.

Xavier Amador

A les pistes de Mas Gener remodelaran els vestidors i l'enllumenat. Pel que fa a les pistes de petanca, s'arreglarà el drenatge de la pista.


S'espera que a finals de gener les quatre obres previstes estiguin finalitzades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.