El Club Muntanyenc, al campionat d'estètica a Finlàndia


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc participarà al campionat de gimnàstica d'estètica de Finlàndia. (laverdad.es)

El Club Muntanyenc participarà al campionat de gimnàstica d'estètica de Finlàndia. (laverdad.es)

El Club Muntanyenc (CMSC) participarà al campionat d'estètica de Finlàndia en categoria júnior i infantil. L'objectiu de l'entitat és que els dos equips es formin i agafin experiència ja que serà el primer campionat que disputen en aquesta disciplina. Al novembre el Club Muntanyenc realitzarà uns cursos de gimnàstica estètica.

El CMSC debutarà en la disciplina d'estètica en categoria júnior i infantil en el campionat de Finlàndia. L'entitat santcugatenca debuta en el pais on va néixer la gimnàstica estètica. La responsable de la secció d'estètica del Club Muntanyenc, Tània Muller, creu que l'objectiu és agafar experiència i formar-se.

Tània Muller

La intenció és fer un bon paper però no amb pretensions d'aconseguir un bon resultat. Aquest serà el primer campionat que disputen.








D'altra banda, el Club Muntanyenc acollirà el mes vinent un curset de gimnàstica estètica que Muller pensa que servirà per ampliar coneixements.

Tània Muller

És un curs de formació per entrenadores que servirà per ampliar coneixements. Vindrà el millor coreògraf de gimnàstica estètica.




El Club Muntanyenc competirà al campionat de gimnàstica estètica de Finlàndia amb clubs de tot Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.