Tornen als entrenaments per afrontar una jornada clau

El Junior pot certificar l'ascens a Primera Catalana aquesta jornada

Poliesportiu

Publicat el 26/abr/11 per Pedro Miserachs

Els equips santcugatencs tornen a l'activitat normal de la temporada després de l'aturada de la competició per les vacances de Setmana Santa. Una jornada on el Junior de futbol pot certificar el seu ascens a Primera Catalana si guanya a Sitges. També Olímpyc Floresta, Junior masculí d'hoquei herba i Patí Hoquei Sant Cugat poden donar un pas de gegant de cara a l'ascens, mentre que la UESC masculina de bàsquet intentarà guanyar per escapar del descens.

Els diferents conjunts de la ciutat han aprofitat la festivitat de Setmana Santa per recuperar forces per afrontar amb garanties el tram final de temporada. Tots, excepte l'AXA Sant Cugat que ja ha descendit matemàticament, tenen alguna cosa en joc.

Qui pot complir l'objectiu aquesta jornada és el Junior de futbol. Els homes entrenats per Francesc Puig visiten dissabte el camp del Sitges, sabedors que una victòria els dona l'ascens a Primera Catalana. També si algun dels seus perseguidors, i més concretament el Sant Cugat Esport perd, els blau-i-negres aconseguirien l'ascens independentment del seu resultat.

En hoquei herba, el Junior masculí té un dels partits més complicats de la temporada al camp de l'Atlético San Sebastián. Una victòria deixaria l'ascens a tocar pels jugadors de Fede González. En una situació semblant estan l'Olímpyc Floresta i el Patí Hoquei Sant Cugat, que necessiten guanyar per no perdre el tren de l'ascens. Els florestans són segons però empatats a punts amb el Sant Vicenç, mentre que el PHSC és líder amb quatre punts de marge sobre el Bigues i Riells. La UESC femenina per la seva banda és tercera en el grup 2 de Segona Catalana i rep el Roda amb l'ambició de sumar una nova victòria que els apropi als play-offs d'ascens.

Per la salvació lluitarà aquest cap de setmana l'equip masculí de la UESC de bàsquet que té un partit molt important en la visita al Ripollet. Els homes de Pep Claret encara tenen opcions d'escapar dels play-offs de permanència. Per la seva banda, el CB Mira-sol intentarà buscar la primera victòria de la temporada a la pista de l'ADE Fuster.