Vuit santcugatenques rebran la beca ARC


  • Comparteix:

Júlia Pla en una imatge d'arxiu

Júlia Pla en una imatge d'arxiu

Les esportistes santcugatenques Anna Cohí, Marina Fernández, Júlia Menéndez, Paula Pastor, Andrea Puig, Maria Romagosa, Paula Torner i Júlia Pla son vuit dels 263 esportistes catalans que rebran la beca d'Alt Rendiment Català (ARC), que anualment atorga la Secretaria General de l'Esport amb el suport del Consell Català de l'Esport. Aquesta beca serveix d'ajuda econòmica a esportistes catalans que competeixen al màxim nivell del seu esport, a atletes paralímpics i a esportistes que es troben en la transició al màxim nivell de la seva disciplina.

Les beques ARC tenen diferents criteris de compensació econòmica depenent del rendiment assolit per l'esportista. La dotació econòmica de les beques oscil·la entre els 2.500 i els 5.000 euros, sent una ajuda perquè l'esportista pugui continuar amb la seva activitat esportiva diària.

Entre els esportistes santcugatencs, vuit han estat els que rebran l'ajuda de la Secretaria General de l'Esport i enguany seran totes dones. Anna Cohí en esquí alpí, Marina Fernández en gimnàstica rítmica, Júlia Menéndez, Paula Pastor, Andrea Puig i Maria Romagosa en hoquei herba, Paula Torner en hoquei patins i Júlia Pla en rugbi són les esportistes santcugatenques que rebran la beca ARC corresponent al 2010.

La santcugatenca i jugadora del GEiEG de rugbi, Júlia Pla, creu que aquestes beques, a més de ser un suport econòmic, són un reconeixement al treball diari i ajuden a poder continuar practicant l'esport al màxim nivell.

Júlia Pla

És un reconeixement a nivell de l'esport català i a més, l'ajuda econòmica que suposa també és molt positiva per l'esportista.






En total, 263 esportistes catalans rebran la beca ARC, 130 homes i 133 dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.