Pàdel en majúscules


  • Comparteix:

Presentació del torneig de pàdel que se celebrarà al Junior

Presentació del torneig de pàdel que se celebrarà al Junior

Un total de 150 parelles participen a la primera edició del torneig de pàdel categoria or que ahir va començar al Junior. Una altíssima participació que ha obligat a introduir una quarta categoria masculina, per segona vegada en una competició catalana. El torneig reunirà els millors jugadors catalans estarà dotat amb 4.500 euros en premis.

Per primer cop a la història, el Junior organitza un dels tornejos més destacats del panorama català de pàdel corresponent a la categoria or masculina i femenina. Per segona vegada a la història, Catalunya viurà una competició amb quatre categories en el cas masculí.
A més, a Sant Cugat podem veure les figures del pàdel català, com la parella formada per Javi Casadesús i Enric Sanmartí, actuals números 1 del rànking, igual que Marta Cano i Meritxell Ibáñez.
El president del Junior, Miki Ranera, es mostra satisfet per organitzar el torneig.

Miki Ranera

Aspirem a organitzar un grand slam ben aviat.


Un total de 20 parelles en competició són de la nostra ciutat. Aquesta prova, dotada en 4.500 euros en premis, finalitzarà el proper 22 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.