Els reis del pàdel a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell promocional del clínic de pàdel al Natació Sant Cugat

Cartell promocional del clínic de pàdel al Natació Sant Cugat

El Club Tennis Natació Sant Cugat organitza un clínic de pàdel amb la participació de la parella número 1 del món, els argentins Fernando Belasteguín i Juan Martín Díaz, el 9 d'octubre a les instal·lacions del club. El director de la secció de pàdel, Juan Alday, destaca que l'acte ha de servir per impulsar aquest esport a l'entitat.

Des de fa vuit anys, la parella argentina formada per Fernando Belasteguín i Juan Martín Díaz dominen el pàdel a nivell mundial. Aquests jugadors disputaran un clínic al Club Tennis Natació Sant Cugat el divendres 9 d'octubre. Tots els socis del club podran aprendre amb aquests jugadors des de les sis fins les vuit de la tarda. Després es disputarà un partit entre la parella número 1 i els campions del torneig social del club. El director de la secció de pàdel, Juan Alday, destaca que l'acte ha de servir per impulsar aquest esport a l'entitat.

Juan Alday

El pàdel ha de ser un referent a la nostra entitat. S'ha de potenciar més.








L'escola de pàdel del club santcugatenc té 30 participants i espera augmentar disputant diferents campionats a nivell català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.