El 8č torneig de pādel La Carpa Sant Cugat, en marxa


  • Comparteix:

Imatge del cartell del torneig

Imatge del cartell del torneig

La 8a ediciķ del Torneig de pādel de La Carpa, que acull el Club Tennis Nataciķ Sant Cugat fins diumenge, ja ha donat el tret de sortida. La competiciķ comptarā amb 180 parelles dividides en categories masculines, femenines i mixtes.

Les pistes de pādel del Club Tennis Nataciķ Sant Cugat tornen a rebre el Torneig de La Carpa Sant Cugat. Des d'aquest dilluns i fins diumenge al migdia, el club serā l'epicentre del pādel santcugatenc que portarā fins a 180 parelles fins a les seves instalˇlacions. Aquests participants estaran dividits en tres quadres masculins, tres quadres femenins i dos de mixtes. El director de La Carpa Sant Cugat, Jordi Cererols, valora poder repetir la seu del torneig.



Jordi Cererols

És un torneig consagrat i, a més, estem molt contents amb el Nataciķ Sant Cugat. L'any passat ja el vam fer aquí i vam quedar molt satisfets i esperem repetir.





Entre les parelles participants s'hi podran veure personatges ilˇlustres de l'esport catalā com 'Pichi' Alonso, Victor Muņoz o, a falta de confirmar, Joan Laporta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.