El Mira-sol Baco vol la reacció en un duel directe davant el Barberà Andalucía


  • Comparteix:

El Mira-sol Baco intentarà escalar posicions

El Mira-sol Baco intentarà escalar posicions

El Mirasol-Baco intentarà tornar al camí del triomf aquesta jornada davant un rival directe a la part central al grup 6 de Tercera Catalana, el Barberà Andalucía. El partit serà avui a les sis de la tarda, a la mateixa hora que el matx el filial del Sant Cugat Esport, novè, que té una cita complicada davant el segon, l'Athletic Rubí. El Junior B, de la seva banda, intentarà reaccionar després de tres derrotes seguides davant el Bonaire, en un duel a la part baixa que es juga també avui, a un quart de sis.

Al grup 11 de Tercera Catalana, el Valldoreix, líder incontestable, es veu les cares diumenge a dos quarts de cinc davant el setè, el Sant Genís-Penitentes. Una categoria per sota, al grup 13 de Quarta Catalana, una Penya Blaugrana en forma es veu les cares amb el sisè, el Sant Quirze B, aquest dissabte a les set.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.