L'Olímpyc Floresta femení guanya dos partits en dos dies, inclòs el derbi, i es referma en el liderat


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta lidera el grup 1 de Segona Catalana / Font: Oriol Madurell

L'Olímpyc Floresta lidera el grup 1 de Segona Catalana / Font: Oriol Madurell

El sènior femení de l'Olímpyc Floresta s'ha consolidat en el lideratge del grup 1 de Segona Catalana amb dues victòries en menys de 24 hores de diferència que han tingut com a gran protagonista la golejadora Mariona Ribera. Divendres es van adjudicar (1-3) el derbi ajornat davant el Futbol Sala Sant Cugat i aquest dissabte s'han desfet del segon classificat, el Tallers Montmeló, (3-1) per obrir un forat ja de quatre punts al capdavant de la classificació. El Futbol Sala Sant Cugat ha guanyat (0-4) a la pista del Mataró i ocupa la quarta plaça.

El duel santcugatenc del futbol sala femení disputat a la Guinardera va ser un enfrontament igualat que es va resoldre a la segona meitat amb un doblet de la florestana Mariona Ribera i un gol final de la portera Andrea Vilarrubias que van fer inútil la diana de la vermell-i-negra Ángeles Baena.

Davant el segon classificat, novament Mariona Ribera ha estat clau per sumar la victòria a Can Llobet amb un hat-trick. El triomf deixa l'Olímpyc com a líder invicte amb 31 punts dels 33 possibles.

El Futbol Sala Sant Cugat va perdre el derbi d'aquest divendres davant l'Olímpyc, però es va refer amb triomf a Mataró. Les santcugatenques són quartes a un sol punt de l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.