L'European International School és a tocar de tancar la primera volta invicte

L'European International School segueix líder

Resum Esportiu

Publicat el 20/gen/18 per Dani Aguilà

L'European International School disputa l'última jornada de la primera volta aquest dissabte a les quatre de la tarda davant el Vedruna Gràcia C amb l'objectiu de mantenir la seva meritòria condició d'invicte. Els de David Martín lideren amb mà de ferro el grup 7 de Tercera Catalana masculina i, tot i tenir encara un partit ajornat, aspiren a tancar la primera part del curs amb uns resultats immaculats.

El sènior masculí del Qbasket Sant Cugat, de la seva banda, juga diumenge a dos quarts de sis de la tarda davant el segon, el Vilatorrada, en unes primeres setmanes d'any exigents en què l'equip lliuta per no caure a la zona de promoció de permanència. Els santcugatencs tenen el mateix balanç que el primer conjunt que jugaria per mantenir la categoria al grup 3 de Segona Catalana, l'Artés B: sis triomfs per vuit ensopegades.

Pel que fa al sènior femení, el Qbasket també es veu les cares al pav 1 amb el segon classificat, en el seu cas, del grup 1 de Tercera Catalana: la Unió Esportiva Barberà. Les santcugatenques intentaran donar una de les sorpreses de la jornada davant un conjunt que només ha perdut tres partits.