8 gimnastes del Muntanyenc lluitaran per una medalla a l'estatal


  • Comparteix:

8 gimnastes del Muntanyenc disputen el Campionat d'Espanya per equips de Valladolid. Les santcugatenques han aconseguit la classificació per l'estatal després d'un excel·lent paper al català. L'entrenadora de la secció de rítmica, Pilar Fernández, es mostra sorpresa de la participació de totes les gimnastes.

Màxima participació del Muntanyenc al Campionat d'Espanya per equips de gimàstica rítimica. 8 de 8. Totes les gimnastes que es podien classificar per l'estatal van aconseguir el passi al Campionat de Catalunya. L'entrenadora de la secció, Pilar Fernández, reconeix que no esperaven classificar totes les gimnastes del club. Les santcugatenques, però, van fer unes actuacions excel·lents que els van valer el passi.

Pilar Fernández

Estem molt sorpreses i contentes amb la classificació de totes les gimnastes


Les bones actuacions de les santcugatenques al català serveixen d'aval per esperar que al Campionat d'Espanya facin un bon paper. Fernández assegura que no s'han marcat un objectiu concret ni pensen en medalles.

Pilar Fernández

No ens hem plantejat cap objectiu, però tenim qualitat i nivell per aconseguir alguna medalla


Les 8 gimnastes del Muntanyenc participen en categories aleví, infantil i Júnior al campionat d'Espanya per equips de Valladolid aquest cap de setmana.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.