Èxit santcugatenc

Els conjunts aleví i benjamí del Club Muntanyenc aconsegueixen la classificació pel campionat estatal de rítmica gràcies als segons llocs obtinguts al campionat de Catalunya de nivell 3 celebrat a Sant Cugat. Grans resultats també en la primera fase de nivell 1, 2 i 4 de la Copa catalana pels sis conjunts santcugatencs del club que van participar-hi.

Afegint els elements de risc que havien eliminat per aquest campionat, a finals de novembre els dos conjunts de nivell 3 estaran al campionat d'Espanya de rítmica amb la satisfacció d'haver treballat fort, tal com Pilar Fernández, des del Club Muntanyenc, assegurava.

Pilar Fernández

Sort no, sinó molt treball. Aquestes setmanes hem apretat molt i els resultats han estat molt positius.

L'objectiu en l'estatal serà que les noies gaudeixin de l'actuació. Els dos conjunts s'han format de nou aquesta temporada i, per tant, des del Muntanyenc es veuen com a grans favorites les comunitats d'Andalusia i de València. Tot i això, treballaran per deixar Catalunya el més alt possible.

D'altra banda, els equips de primera fase de Copa també van aconseguir superar la jornada classificatòria per l'estatal amb èxit. Com a conseqüència, d'aquí a dues setmanes podran disputar la segona fase a Tarragona. Els conjunts benjamins de 1r i 2n nivell van aconseguir la 1a i la 5a posició, mentre que l'aleví, l'infantil i el júnior de 4t nivell van aconseguir el 1r i els segons llocs, respectivament, de les seves categories. La segona fase pren més importància per les noies de 4t nivell, on necessiten estar al podi per aconseguir el pas a l'estatal.

Finalment, el conjunt sènior de 4t nivell no va poder competir per la lesió d'una de les seves gimnastes.