Arriba l'hora de la rítmica


  • Comparteix:

Imatge del campionat de rítimica comarcal

Imatge del campionat de rítimica comarcal

60 gimnastes disputaran la primera jornada de promoció de gimnàstica rítmica al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix aquest dissabte. Exercicis amb maces, pilotes, cèrcol i cinta seran les activitats principals que realitzaran els nens i nenes que formen part del programa d'esport en edat escolar de l'OMET.

Des de dos quarts de dotze fins a dos quarts de dues del migdia el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat ubicat a Valldoreix serà l'escenari de la primera jornada de gimnàstica rítmica.
L'activitat, adreçada a tots aquells nens i nenes que practiquen aquest esport a través de l'OMET i que formen part del programa d'esport en edat escolar, comptarà amb la presència dels 4 elements bàsics de la gimnàstica rítmica. Elsa Artigas, tècnica d'activitats puntuals de l'OMET.

Elsa Artigas

Esperem que aquesta jornada serveixi per reforçar aquest esport a casa nostra.


Exercicis amb maces, pilotes, cèrcol i cinta a més d'equilibris i girs, seran les activitats, que en forma de circuit aniran completant tots els participants.

Per la tarda es disputarà el campionat local a la mateixa instal·lació des de les quatre fins les vuit del vespre. 111 gimnastes del Muntanyenc, l'escola Thau i el col·legi Europa buscaran plaça per la fase comarcal.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.