Entre les millors


  • Comparteix:

Marina Fernández, competint

Marina Fernández, competint

La santcugatenca Marina Fernández participa a la Copa del Món de rítmica que es disputarà a França des d'aquest dissabte i fins diumenge. Fernández, la gimnasta més jove de la competició, valora més l'experiència que pugui aconseguir que els resultats.

Cordeil acull la Final de la Copa del Món de rítmica amb una santcugatenca entre les seves participants, Marina Fernández. La gimnasta competirà en les modalitats de corda, cèrcol, pilota i cinta amb l'objectiu de fer una bona actuació. Fernández, però, es mostra realista amb les seves possibilitats donada l'experiència de les rivals.

Marina Fernández

No crec que aconsegueixi una classificació molt alta, però intentaré fer-ho bé.








Per accedir a la final de diumenge la santcugatenca ha d'aconseguir una de les vuit primeres places. En el seu primer any a una Copa del Món, però, Fernández es conforma amb un lloc entre les 20 primeres gimnastes. Assolir aquest objectiu es convertiria en un regal d'aniversari per a la jove gimnasta, que dissabte complirà 17 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.